Woeste Woordweekend

Op Zaterdag 20 en zondag 21 mei 2017 is er opnieuw het Woeste Woordweekend. Alle voorstellingen en toonmomenten van Voordracht en Toneel spelen opnieuw in Theaterzaal de Minne in de Minnestraat in Lebbeke. Verwacht jullie aan een intens weekend waar de leerlingen met de nodige flair het beste van zichzelf zullen geven. Iedereen van harte welkom!

Zaterdagochtend: Om 10u spelen leerlingen Lagere Graad van de Minnestraal en de leerlingen Lagere vier. Jullie kunnen genieten van verhalen en scènes over Spoken, geesten en gespenster. Om vingers af te likken…(of op te eten)

Zaterdagnamiddag: Om 13u30 is het aan alle Middelbare één-leerlingen. Om 15u15 spelen de leerlingen Middelbare twee. Vervolgens wordt het podium om16u45 gevuld met de leerlingen Hogere één en Hogere twee, en tot slot de leerlingen Middelbare drie en Hogere drie aan de beurt om 19u.

Op zondag kan je genieten van de toneelkunsten van de leerlingen. Om 16u spelen de leerlingen Hogere één en Hogere twee hun voorstellingen. Om 19u is het de beurt aan de leerlingen Middelbare drie.