afbraak en nieuwbouw

30/01/2017:
De afbraakwerken zijn momenteel stilgelegd terwijl de elektriciteitscabine ingepakt wordt. Ondertussen werd de kraan reeds opgesteld. De gewijzigde verkeerssituatie op de parking blijft behouden tot het einde van de werken. De toegang via de tuin van de Biekorf (dubbele groene poort) is afgesloten. Via de hoofdingang van de Biekorf of de voordeur van de academie kan je binnen.

werken2

31/10/2017:
Vanaf vrijdag 1 december 2017 zal de rijrichting omgekeerd worden op de parking van de Biekorf. Dit wil zeggen:

Inrijden langs de Centrumstraat (via Post); verboden ingang langs de Stationsstraat!
Uitrijden via Stationsstraat. Dan kan u kiezen rechts afslaan naar de Stationsstraat, of rechtdoor rijden via de Kapellekensbaan (straat rechtover Bib)

Fietsen van de leerlingen kunnen voortaan onder de overdekte fietsparking geplaatst worden rechtover de hoofdingang van cc De Biekorf.

afbraak2

27/10/2017:
En we zijn gestart met de afbraak! De 2017 leerlingen die les hebben in het hoofdgebouw gebruiken de beide voordeuren aan de voorkant van de academie. De schoolpoort en binnenkoer worden tijdelijk zo weinig mogelijk gebruikt. Dansers voor polyvalente en congreszaal of podiumzaal gaan via hoofdingang CC de biekorf. Via de tuinpoort achteraan de parking is er géén toegang meer wgns af en aanrijden van vrachtwagens. Leerlingen kunnen gebruik maken van de toiletten in bib en biekorf.