muziek eerste graad

eerste en tweede leerjaar

Tijdens de les muziekinitiatie worden de kinderen  wekelijks een uurtje ondergedompeld in een echt kunstenbad. In een muzikale speeltuin gaan ze op ontdekkingstocht in de wondere wereld van klank, expressie en ritme. Zingen, knutselen, instrumenten ontdekken, bewegen … elke week benaderen we muziek vanuit een andere invalshoek!

maandag 16u-17u in Denderbelle
maandag 16u-17u in basisschool De Minnestraal
dinsdag 16u-17u in Wieze
woensdag 14u-15u in de academie (Lebbeke)
(eventuele wijzigingen voorbehouden)

Indien er plaats is in de cursus, kan in combinatie met de lessen muziekinitiatie, je zoon of dochter ook starten met initiatielessen accordeon, blokfluit, cello, dwarsfluit, fagot, gitaar, harp, hobo, klarinet, klavecimbel, orgel, piano, saxofoon, slagwerk, trombone, trompet, viool en gamba. Wil je hierover meer info, ga dan even langs bij de vakleerkrachten of het secretariaat.

Klik hier voor de uurroosters van de groepsvakken muziek (eventuele wijzigingen voorbehouden)

In september wordt het nieuwe decreet voor het deeltijds kunstonderwijs van kracht. We zijn op dit moment alle informatie aan het bijwerken. Hier en daar zijn er foutjes in de teksten geslopen, sommige links werken (nog) niet. Even geduld. We doen ons best alles zo snel mogelijk in orde te krijgen. Hou bij het bekijken van de uurroosters rekening met eventuele wijzigingen.

Neem regelmatig een kijkje op de website om op de hoogte te blijven van de meest recente info.