dans derde graad

jongeren vanaf 12 jaar en volwassenen

Jongeren
Je ontwikkelt verder de artistieke en fysieke vaardigheden die je in de tweede graad aangereikt kreeg: kracht, lenigheid, uithouding, snelheid, weerstand en coördinatie.
In de richting danslab klassiek komt de klassieke techniek uiteraard ruim aan bod in de lessen klassieke dans. Het toepassen van deze technieken in andere dansstijlen leer je in de les hedendaagse dans.
Als bijkomende optie kan je een uur les pointes volgen.

Volwassenen
Wie graag wil leren dansen of wil verder zetten waarmee hij ooit begon is bij ons aan het juiste adres. We bieden danslessen aan voor beginners en gevorderden.
Heb je zin om als volwassene te beginnen dansen, dan kan je je inschrijven in de richting danslab jazz.
In de lessen jazz vormen techniekoefeningen, lenigheid en kracht de basis van de opwarming. In danscombinaties geven we een brede kijk op de verschillende stijlen in de jazzdans.
Heb je al danservaring, kom dan zeker eens langs om met de dansleerkrachten je traject uit te stippelen.

Klik hier voor het volledige uurrooster van de afdeling dans (eventuele wijzigingen voorbehouden).

In september wordt het nieuwe decreet voor het deeltijds kunstonderwijs van kracht. We zijn op dit moment alle informatie aan het bijwerken. Hier en daar zijn er foutjes in de teksten geslopen, sommige links werken (nog) niet. Even geduld. We doen ons best alles zo snel mogelijk in orde te krijgen. Hou met het bekijken van de uurroosters rekening met eventuele wijzigingen.

Neem regelmatig een kijkje op de website om op de hoogte te blijven van de meest recente info.